Aikido

Iedereen kan met Aikido beginnen, in eender welk deel van je leven. Je hoeft niet noodzakelijk lenig of sterk te zijn. Eveneens je conditie is bij ons zeker niet belangrijk. Alles bouw je op tijdens je trainingen.

Stage Gaétan Francken 2 december Eernegem Oostende 9
Morihei Ueshiba, de grondlegger van Aikido, zei dat Ki, geest en lichaam één moeten zijn, om te komen tot het  evenwichtige persoon. Met Aikido zoek je naar een evenwicht tussen geest en lichaam, Aikido zorgt ervoor dat je je beter in je vel gaat voelen en dat je adequaat reageert op bepaalde situaties waar fysiek- of verbaalgeweld aan te pas komt.

Aikido is een filosofie, een levenswijze, je doet geen Aikido om je in de eerste plaats te verdedigen, je doet Aikido om te werken aan bewust wording. Aikido is meer dan verdedigen…

Bij ons kan je komen trainen vanaf een leeftijd van 8 jaar. Een jeugdklas van 8 jaar tot 13 jaar en de volwassenen vanaf 14 jaar. Je kan ieder moment van het jaar bij ons beginnen! Het lidgeld wordt aangepast naargelang het moment je start. Je betaald enkel de verzekering en de resterende maanden tot het nieuwe ‘schooljaar’.

Kom gerust enkele lessen proberen op onze mat. Op die manier kan je kijken of Aikido iets is voor jou.

%d bloggers liken dit: