De beste wensen…

Eerst en vooral de beste wensen. Het voorjaar is in onze club gekend om wat drukker te zijn. Ook dit jaar is niet anders.

Hier een kleine opsomming:

Op zaterdag 23 januari hebben we Aikifriends. Hierbij mag onze jeugd een vriendje of familie meebrengen om zo zelf te ervaren wat aikido is.

Op zaterdag 30 januari hebben we onze eigen Kagami Biraki <Japans Nieuwjaar>. Hierbij krijgen we bezoek van AIkidoe Gent. Van 10u tot 12u trainen we samen, we sluiten op gepaste wijze af met Sushi en Saké. (Jeugd en volwassenen samen)

Op zaterdag 13 februari van 10u tot 12u komt Mario Billemon een gastles verzorgen. In 1996 startte Mario met Jan Beyen een Aiki O Kami-club op in Oostende. Dit was dan ook mijn eerste kennismaking met Aikido. De rest is geschiedenis 😉 (Jeugd en volwassenen samen)

Op 19, 20 en 21 februari gaan we op weekend. Betalen kun je op rekeningnummer: BE34 0639 3815 0790. Naam vermelden + Bredene + heuvelland 2016. Als je hebt betaald graag een mail naar gaetan@aiki-o-kami.com . Meer info hieronder.

Graag een mailtje sturen naar de club om de T-shirts te vereffenen. Een mail waarin staat wat je meehebt van T-shirts. De prijs van een t-shirt is voor clubleden €10. Dit bedrag mag je storten op onze clubrekening.  Ik reken hier wat op de goodwill van de leden. 🙂

Voor de mensen die interesse hebben in de agenda van de club, kun je deze vinden op https://aikidobredene.wordpress.com/aikido/trainen/ . Als je werkt met Google Agenda is het mogelijk deze bijvoegen bij je bestaande agenda’s.

Tot op de mat,

Aiki-groeten Davy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: